S KRŠ na Ski opening v Les Orres

Collegium Knockout Ski Opening bo zagotovo prvi veliki dogodek prihajajoče zime, kjer otvoritevsmučarskesezone, že 5.leto zapored seli v FRANCIJO. V smučarskem središču Les Orres, bo na enem mestu zbranih 1000 smučarjev iz vse Slovenije katerim bo 7 dni na 1.mestu dobra smuka, željni pa so tudi druženja z vrstniki in dobrih organiziranih zabav podnevi in ponoči. 15.12-22.12 je čas rezerviran za ski opening.

O DESTINACIJI

Les Orres je smučarski center z vso potrebno infrastrukturo modernega turističnega mesta. Nahaja se nad mestom Embrun in Durance dolino ter zagotavlja čudovit razgled na jezero Serre-Ponçon, največje umetno jezero v Evropi.Posebnosti smučišča so neokrnjena narava, gost iglasti gozd in velik potencial tako za zimski kot letni turizem. Smučišče leži na nadmorski višini 1.650 m– 2.720 m in ima 100km smučarskih prog. Te so večinoma rdeče, kar daje poseben čar smučišču za bolj izkušene smučarje. Skupaj ponuja 21 rdečih, 4 črne, 6 modrih in 7 zelenih smučišč. Črna proga La Pous

NAMESTITVE

Novo naselje, Bois Mean, zgrajeno leta 2008 na višini 1800m, vsebuje najnovejše komplekse stanovanjskih in poslovnih prostorov. Zaradi višine in osojne lege ter najsodobnejše priprave umetnega snega so snežne razmere zelo ugodne v celotni sezoni. Vsi naši potniki so nastanjeni v tem naselju, ki je od najbližje sedežnice oddaljeno 50m, kar pričara še lepše vzdušje ko smo vsi Slovenci na enem kupu. V naselju je vsa potrebna infrastruktura; trgovina, bankomat, bari, restavracije in ski-servis. Za vse, ki prihajate z lastnim prevozom, je v naselju urejeno zunanje brezplačno parkirišče in pokrita garaža za doplačilo na licu mesta.

APRES SKI ZABAVE

Vsakodnevne apres ski zabave bodo organizirane v posebni Apres Ski Party Areni direktno na smučišču. Na 2100 m pričakujte 6 vrhunskih zabav z raznimi tematikami, kot so HOLZER PARTY, PANZER TANZ itd. Zabave se odvijajo vsak dan med 14h in 18h. Apres Ski Arena se nahaja na 2.200 m nadmorske višine in je povezana s središčem smučarskega naselja s smučarsko progo ter sedežnico in je tako dostopna tako začetnikom kot tistim, ki bodo na zabavo prišli brez smučarske opreme.

CENA ZA KRŠ ČLANE: 120 EUR (velja ob polni zasedenosti apartmaja)

Vključuje:

• Prijavnino

• 7x nočitev v apartmajski vasici na 1800m

• 6 dnevni SKIPASS

• 6 dnevno Party Zapestnico (omogoča vstop na večerne zabave in slovenske cene pijač)

• Šolo smučanja z licenciranimi inštruktorji (2h na dan, večstopenjsko)

• Snežno garancijo (v primeru ne obratovanja smučišča zaradi snega povrnemo denar)

• Elan Ski test in izposoja najnovejših modelov

• Osnovno zavarovanje

• Organizacijo potovanja

V ceno ni vključeno:

– K-card/ski pass 2€/osebo (plačilo na destinaciji in se prejme nazaj ob vrnitvi zadnji dan)

– Povratna kavcija: 50-100€/apartma (vračilo zadnji dan, v kolikor apartma ostane nepoškodovan)

Neobvezna (individualna) doplačila ob prijavi:

– zavarovanje rizika odpovedi – 6,5% vrednosti osnovne cene aranžmaja + DDV

– dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini 6,88€ /osebo

– avtobusni prevoz iz LJ 70€/osebo,CE80€/osebo,MB90€/osebo

Neobvezna doplačila na destinaciji:

– komplet brisač 8€/teden (svetujemo, zaradi stiske v kovčkih)

– posteljnina 10-14€/osebo (svetujemo, zaradi dimenzij postelj in stiske v kovčkih)

Če si ne želiš zamuditi te hude te hude zabave, se prijavi na info.klub.krs@gmail.com, kjer nam sporoči naslednje podatke:

Ime in priimek

Naslov

Datum rojstva

Št. osebnega dokumenta