KamRa: Brezplačna joga

Z jogo v sprostitev, v spoznavanje, v čutenje, v čudenje, v krog, v cikel, v druženje.

Mladinski center KamRa, v sodelovanju z Ano Pirih tudi v letošnjem šolskem/študijskem obdobju organizira joga vadbe za mlade, da lahko pridete v stik z načini sprostitve, gibanja, osvežitve, odpiranja, zaznavanja, pa tudi digitalnega “odklopa” in si privoščite čas zase.

Vadbe bodo primerne za vse stopnje, v kolikor imate kakšne poškodbe, se pred vadbo posvetujte z Ano.

Za vse joga pripomočke je poskrbljeno in jih dobite v dvorani Čebelarskega centra Lesce.

Vadbe so namenjene MLADIM DO 29. LETA STAROSTI in so za njih BREZPLAČNE.

VEČ

Prijave: anapirih@gmail.com ali info@kamra-radovlijca.si

Joga:
je “znanost” prepletanja različnih telesnih, mentalnih, duhovnih načinov, s ciljem pripeljati posameznika do ravnovesja v sebi. Joga je spoznavanje same/ga sebe, svoje narave, razumevanja in sprejemanja. Telo, um, čustva, duh – niso ločeni, ampak medsebojno povezani v celoto in eden na drugega vplivajo.
Joga si ti. Je narava v tebi, ki je povezana z naravo zunaj.
Namenjena je VSEM, ne glede na starost, pripadnost kakšni religiji, spol, barvo kože,… joga je študij samega sebe – “krog”, ki te povezuje v celoto.

O Ani Pirih:
Jogistka in raziskovalka svoje narave. Telesa, uma in energije. V svoji vsakodnevni praksi raziskuje globoko osredotočenost, gibanje, dihanje, povezanost in »komunikacijo« tkiva z umom in čustvi. Je učiteljica joge, a raje zase pravi da je raziskovalka, ki svoja spoznanja, učenja deli naprej med ljudi, ki jih srečuje v življenju, na projektih, v zapisih in na joga vadbah, oziroma joga krogih, ki jih ustvarja. Njeno delo je intuitivno in globoko povezano z naravo in navdahnjeno s cikli. Krogi, v katere se povezujemo tudi sami in smo del njih. Del narave v naravi.