Joga KamRa vsako soboto

“Sobotnih 75”:
Toliko minutk si lahko vzameš zase in se nam pridružiš na Vinyasa Flow vadbi namenjeni vsem mladim do 29. leta starosti.

Vinyasa Flow joga vadbo bo vodila Ana Pirih (Yoga Bled). Gre za dinamično, fizično malo bolj zahtevno vrsto joge, ki je primerna tudi za popolne začetnike.

Dodatne informacije:
LOKACIJA: Čebelarski razvojno izobraževalni center Lesce
POTREBUJEŠ: Udobna oblačila (na vadbi smo bosi). Joga blazine bodo že v prostoru.
PRIJAVA: Prijaviš se lahko na anapirih@gmail.com ali info@kamra-radovljica.si

Vadbe bodo potekale vsako soboto ob 18:00 uri v sodelovanju z Mladinskim centrom KamRa (Mladinski dnevni center KamRa)

Več o Ani Pirih:
je licencirana učiteljica Vinyasa Flow joge, ki ljubezen do narave, ljudi, povezovanja telesa, duha, čutenja, gibanja, diha, energije, joge, sonca, vode, zraka in vsega kar paše zraven združuje pod sloganom Sun Water Air Freedom (Sonce Voda Zrak Svoboda). Z jogo in znanjem, ki ga nabira v številnih knjigah, na izobraževanjih in v življenju, ki se zgodi – po zgornji Gorenjski širi Sonce Voda Zrak Svoboda energijo, pod katero spada tudi projekt Yoga Bled, pop-up joga in SUPjoga vadbe za sprostitev telesa in nahranitev energije, ki jih širi med blejske domačine in goste, ki pridejo iz vsega sveta. Njen moto je, da v življenju počne stvari, ki jo zamikajo in jo osrečujejo, da lahko vse te iskrice prefiltrira na svoj način in jih pošlje naprej. Med ljudi. V naravo. Da lahko vsi, ki ji pridejo na pot, dobijo kakšen del, ki jih bo sprostil ali pa morda celo “dregnil” na pot dogodivščin in raziskovanja svoje narave.