Brezplačni internetni marketing | KamRa

VABLJENI na tečaj
“Naj bo HOBI tvoj poslovni uspeh”
Za mlade do 29. let BREZPLAČNO
Mladinski dnevni center KamRa Radovljica

Naučimo vas vse kar potrebujete za uspešno internetno prodajo!

Tečaj se bo odvijal vsak četrtek v sledečih datumih:
1., 8., 15., 22. in 29. marec 2018;
5., 12., 19. in 26. april 2018;
3. maj 2018.
PRIJAVE: info@kamra-radovljica.si, 040/823-003
TEČAJ JE PRIMEREN za vse, ki:
– šele razmišljate, da bi se morda podali na samostojno podjetniško pot
– ste šele na začetku svoje poslovne poti
– za vse uveljavljene »stare mačke«…,
saj veste kako je, če k nečem novim pristopimo z odprtim umom in ne z mislijo, ah to pa že vem,… takrat se rodijo zgodbe o uspehu.

REZULTATI USTVARJANJA NA TEČAJU SO:

  • vpogled v prakso, kako se marketing dela s srcem v podjetju Rokodel`c;
  • marketing in prodaja v teoriji;
  • marketinški material;
  • tvoja, unikatna spletna stran, fb poslovna stran, mailing program,…;
  • internetni marketing
  • osebnostna rast in razvoj;
  • višja samozavest;
  • znanje kako ostati motiviran in ustvarjalen = produktiven;
  • motivacija in podpora obeh mentoric in skupine;
  • »brca v rit« in posledično zate pričetek novega poglavja v tvojem življenju.

Za več informacij klikni na “Naj bo HOBI tvoj poslovni uspeh”! 

PIŠITE na info@kamra-radovljica.si ali POKLIČITE na 040/823-003.
Število mest v skupini je omejeno!

PROSIM, delite, da doseže vse ustvarjalce, ki bi jih zanimalo… HVALA!

Kaj o tečaju menijo udeleženci….
»Marketinški program bi priporočila vsem. Ampak res vsem, ne samo mladim podjetnikom ampak tudi tistim že uveljavljenim. Najbolj mi je bil všeč individualen pristop, sinergijsko obravnavanje idej, sodelovanje v skupini in pa predvsem to, da smo udeleženci izražali svoje mnjenje in poglede na situacije. Predvsem ta vključitev vsakega posameznika se mi zdi glavna prednost tečaja, kjer smo se vsi poistovetili s temami predavanj.«  Alja M.

“Kar nekaj delavnic na to temo je že bilo, vendar ob neustreznem času ali pa sem se nanjo že peljala in se mi je na poti tja pokvaril avto. Vse se zgodi z razlogom in vesela sem, da je bilo tudi tokrat tako. Bojani se zahvaljujem za potrpljenje ob mojem perfekcionizmu. Urška tebi pa sem iskreno hvaležna, saj je delavnica poleg samega tehničnega dela vsebovala tisto kar sramežljivi mladi v tem času potrebujemo: podporo, zavedanje da smo sposobni, da verjamemo vase in da s svojim iskrenim pristopom in željo lahko dosežemo ogromno. Hvala obema.” Lavra B.

“Delavnico priporočam vsakomur, ki se odloča za samostojno podjetniško pot kot tudi nekomu, ki še ni našel prave ideje, kaj bi sploh počel tako v svojem življenju kot na svoji podjetniški poti. Delavnica je zasnovana tako, da te skozi zanimive pristope in vprašanja pripelje od ideje pa vse do dejanske izvedbe spletne strani. Vse pohvale Urški in Bojani za odlično in nepozabno izvedbo delavnice in marsikateri uporabni napotek, ki sta nam ga dale! Predvsem pa zahvala za vso pomoč, znanje, nenehne pozitivne in motivacijske besede, ker sta verjele prav v vsakega izmed nas in iz nas izvlekle tisto, kar smo potrebovali slišat.« Katarina S.  

“VERJEMEM v to, da lahko tudi s svojim hobijem služimo denar, kadar k poslovanju pristopimo s srcem in popolno predanostjo. Pred leti sva s partnerjem k dejavnosti krovstvo – tesarstvo vključila še kreativno prenovo ambientov. Kljub mnenju okolice, da s tem ne bova mogla preživeti, saj je storitev precej nadpovprečna, je danes to dejavnost, ki nama prinaša prihodek in zadovoljstvo. Iz te dejavnosti pa se razvijajo še druge, povezane zgodbe. Prepričana sem, da za vsako našo poslovno idejo na trgu že obstajajo kupci, samo poiskati jih je potrebno!” Urška

Oglej si naše projekte:
– prenove kopalnic,
– ambiente z zidanim pohištvom,
– tečaje in delavnice modernega mozaika Trencadis.